Sharepoint integrering med Exposer infoskjerm

Integrering med SharePoint

Infoskjermer har lenge vært i ledelsen når det gjelder å informere ansatte rundt informasjon og fremgang. Med intranet samarbeidsverktøy som SharePoint, er det lettere for bedrifter å kommunisere både bedre og smertefritt. SharePoint alene har ikke knyttet sammen online tilstedevørekse og den virkelige hverdagen, da hele poenget går ut på å dele innhold og informasjon på nett. 

Med Exposer kan du integrere all denne dataen, slik at den viser på bedriftens infoskjermer - uavhengig av lokasjon. Dette gir deg mulighet til å dele innhold, og velge spesifikt hvilket innhold du ønsker å vise på skjermene. Exposer kan integreres med alle typer datakilder, men lar deg også legge til ønsket innhold til dine infoskjermer. Dermed er det ikke kun innholdet fra SharePoint som vises på skjermen, men hva enn du måtte ønske.

Her er et eksempel: du bruker Exposer som ditt digitale signage system på hvert møterom og styrer tilgjengelighet av disse via SharePoint kalender. Exposer vil automatisk vise relevant informasjon til akkurat de menneskene som kommer inn til møte til bestemt tid. For eksempel, dersom et markedsføringsteam har et møte fra 9 til 10, vil Exposer vise relevant data fra deres SharePoint prosjekter mens de er i møtet. 

Den største fordelen ved å integrere Exposer til SharePoint, er at lysbildene alltid er oppdatert. Ettersom Exposer er et data drevet digitalt signage system, vil informasjonen som vises på lysbildene, alltid være oppdatert. Innholdet hentes fra informasjonen til kilden du har satt. Dermed trenger du ikke oppdatere noe som helst manuelt. 

SharePoint innholdet som vises på infoskjermen, er nødt til å være relevant for seerne. Det vil være lite hensiktsmessig å vise frem kantinemenyen på kontoret i Oslo, når seerne sitter i Bergen. Med Exposer, får du relevante og innholdsrike lysbilder på tvers av alle lokasjoner, selv når infoskjermene er koblet opp til kun en løsning.

Ta SharePoint til et nytt nivå ved å bruke Exposer som din digitale signage løsning.

 

Interessert i digital signage? Send oss en e-post, så finner vi den beste løsningen for deg!

 

exposer
desti

DESTINO as / EXPOSER


Telefon: (+47) 51 62 50 14
Generelle henvendelser: jim@desti.no
Support: support@desti.no
Adresse: Strandgata 117, 4307 Sandnes

desti.no