Power BI integrering med Exposer infoskjerm

Integrering med Power BI

Power BI er et fantastisk verktøy som hjelper deg med å holde orden over tall, samle data og visualisere dem. Det er viktig å tenke over hvor man ønsker at de visuelle dataene skal vises frem. Det er her Exposer kommer inn. Exposer er integrert med Power BI, slik at du kan koble sammen flere datakilder til dine infoskjermer og vise frem det visuelle innholdet - akkurat som du måtte ønske.

Ved å knytte din digital signage løsning opp til Power BI, vil lysbildene aldri gå ut på dato. Lysbildene oppdateres automatisk, basert på kilden som er satt, noe som betyr at du aldri trenger å oppdatere lysbildene manuelt igjen. Exposer genererer ikke bare innholdet som skal vises i lysbildene, men kan også brukes for å tilpasse- og administrere alle dine infoskjermer.
 
Her er et eksempel: du har flere Power BI datakilder som har blitt enten mer- eller mindre relevant den siste tiden. Med Exposer, kan du sette minimum- og maksimum verdier, som igjen vil trigge Exposer til å fjerne lysbilder fra digital signage spillelisten, eller legge til nye. Alt lagres i skyen, slik at det kan hentes frem senere dersom disse verdiene skulle endre seg.

Power BI kan visualisere data basert på hvem inneholder er ment for og hva de har behov for å se. Slik fungerer også Exposer. Innholdsdrevet digital signage er nøkkelen, og det kan enkelt settes opp med Exposer. Da vil seerne alltid se innhold som er relevant for dem, enten infoskjermene befinner seg på ulike lokasjoner eller avdelinger på kontoret. 

Ta Power BI til et nytt nivå ved å bruke Exposer som din digitale signage løsning.


Interessert i digital signage? Send oss en e-post, så finner vi den beste løsningen for deg!

exposer
desti

DESTINO as / EXPOSER


Telefon: (+47) 51 62 50 14
Generelle henvendelser: jim@desti.no
Support: support@desti.no
Adresse: Strandgata 117, 4307 Sandnes

desti.no