Facebook Workplace integrering med Exposer infoskjerm

Integrering med Facebook Workplace

Facebook Workplace er et samarbeidsverktøy som lar deg knytte kontakt med dine ansatte, uavhengig av deres lokasjon, for en mer effektiv arbeidshverdag. Exposer fungerer på samme måte og lar deg styre alle infoskjermene til bedriften i en brukervennlig løsning. 

Med Exposer kan man gi tilgang til flere brukere og tildele dem ulike nivåer av autoritet. Dette lar deg styre alle infoskjermene både lokalt og globalt. 

Målet er å vise relevant informasjon til digital signage seerne, med hensyn til lokasjon og hvilke behov målgruppen har. Dette er innholdsdrevet digital signage. 
 
Her er et eksempel: du bestemmer deg for å kjøre en spørreundersøkelse om trivsel på jobb. Undersøkelsen skal gå til flere avdelinger innad i Workplace. Med Exposer kan du vise selve undersøkelsen innen bedriftens digital signage og på alle infoskjermene, men du har også muligheten til å vise resultatene til hver separate avdeling, i akkurat den avdelingen. Dermed trenger ikke produksjonsavdelingen se resultatene fra salgsavdelingen. 

Med Exposer kan du velge akkurat hvilken datakilde infoskjermene skal hente informasjon fra, og hva som skal vise på skjermene. Dette kan være alt fra kommentarer i grupper, til prosjektstatus og interne nyheter. Ettersom all denne informasjonen kommer direkte til digital signage fra Facebook Workplace, trenger du ikke bekymre deg for at innholdet går ut på dato. 

Man kan også justere rekkefølgen til lysbildene skal vises på infoskjermen. Dersom du har et lysbilde dedikert til nye innlegg i en gruppe, men ikke har noe innhold akkurat den dagen, kan Exposer automatisk erstatte det lysbildet med noe annet. Når et innlegg blir publisert, vil Exposer allikevel vise dette innlegget på skjermene. Dermed trenger man ikke bekymre seg for å vise utdatert og urelevant informasjon fra Facebook Workspace.

Ta Facebook Workplace til et nytt nivå ved å bruke Exposer som din digitale signage løsning.


Interessert i digital signage? Send oss en e-post, så finner vi den beste løsningen for deg!

exposer
desti

DESTINO as / EXPOSER


Telefon: (+47) 51 62 50 14
Generelle henvendelser: jim@desti.no
Support: support@desti.no
Adresse: Strandgata 117, 4307 Sandnes

desti.no