Digital signage

Digital signage

Vi er stolte av å kunne tilby den nyeste digital signage-teknologien i bransjen! Endten du har en enkel resepsjonskjerm, eller hundrevis av skjermer fordelt på mange lokasjoner, kan vi hjelpe deg med å ta infoskjermene til neste nivå.

Digital signage begynner virkelig å ta av. Måten mennesker kommuniserer endres raskt. Det blir viktigere å opplyse kunder om ny informasjon kjappere, og denne informasjonen forventes å være relevant og personlig.

Vi er blant de få i Norge som tilbyr infoskjermer med datadrevet innhold - og med vår egen teknologi, utvikler vi stadig ny støtte for ulike typer innhold og informasjon. Fordelen med datadrevet innhold er at man kan vise innhold på tvers av lokasjon eller tilpasset de ulike lokasjonene - alt koblet til nett. Man kan derfor styre alt innhold sentralt. Det er med andre ord ikke nødvendig med "spillelister" fra minnepenner og man riskerer ikke at innholdet avviker fra skjerm til skjerm, eller etter hvem som styrer skjermen.


Digitale skjermer griper oppmerksomhet. Forbrukere synes digital signage er mer interessant og engasjerende enn eldre former for skilting. Enten du promoterer et spesialtilbud eller formidler informasjon i et venterom for pasienter, vil du oppnå mer oppmerksomhet.

Digital signage har fått en sentral plass i mange organisasjoner som en informasjonskanal for ansatte, og antall selskaper som digital signage til intern kommunikasjon øker. Undersøkelsen "State of the Sector" viste at 46% av ansatte i HR og avdelinger for intern kommunikasjon ønsket å øke bruken av digitale skjermer i løpet av 2019.

Når infoskjermer ut ordentlig, hjelper de bedrifter med å selg flere produkter og tjenester ved å engasjere kundene sine.  Innholdet kan også gjøres mer relevant for målgruppen og komplimentere den eksisterende markedsføringsinnsatsen online.

Et godt eksempel hvor datadrevet innhold kan være gull verdt: du driver en butikkjede som har ukentlige- eller dagsbaserte kampanjer. Den enkelte butikk slipper å huske på å oppdatere med rikitg kampanjeinfo, eller henge opp plakater. Alt blir styrt sentralt og man slipper at butkker promoterer et utgått tilbud.

Infoskjermer internt på arbeidsplassen er også et kraftig verktøy for å øke produktivitet og koble ansatte til bedriftens kultur. Spesielt når de er fordelt på flere lokasjoner.

Interessert i digital signage? Send oss en e-post, så tar vi kontakt for å diskutere dine behov!
exposer
desti

DESTINO as / EXPOSER


Telefon: (+47) 51 62 50 14
Generelle henvendelser: jim@desti.no
Support: support@desti.no
Adresse: Strandgata 117, 4307 Sandnes

desti.no