Digital signage

Digital Signage

Vi er stolte av å kunne tilby den nyeste digital signage-teknologiene i bransjen ! Uansett om du har en enkel resepsjonskjerm, eller hundrevis av skjermer fordelt på mange lokasjoner, så kan vi hjelpe deg med å ta infoskjermene til neste nivå!

Digital signage begynner nå å virkelig ta av. Måten mennesker kommuniserer endres kjapt. Ikke nok med at det blir mer viktig å opplyse kunder om ny informasjon kjappere, men infomasjonen forventes også å være mer relevant og mer personlig.

Vi er blandt de få i Norge som tilbyr infoskjermer med datadrevet innhold - og med vår egen teknologi utvikler vi stadig ny støtte for ulike typer innhold og informasjon. Fordelen med datadrevet innhold er at du kan vise innhold på tvers av lokasjon eller tilpasset de ulike lokasjonene - alt koblet til nett. Om man ønsker kan derfor alt innhold styres sentralt! Det er med andre ord ikke nødvendig med "spillelister" fra minnepenner og man riskerer ikke at innholdet avviker fra skjerm til skjerm og forskjell alt ettersom hvem som styrer skjermen.


Digitale skjermer griper oppmerksomhet. Forbrukere synes digital signage er mye mer interessant og engasjerende enn eldre former for skilting. Enten du promoterer et spesialtilbud eller formidler informasjon i et venterom for pasienter, vil du oppnå mer oppmerksomhet.

Digital signage har også fått en sentral plass i mange organisasjoner som en informasjonskanal for ansatte, og antall selskaper som digital signage til intern kommunikasjon øker. Undersøkelsen "State of the Sector" viser at 46% av ansatte i HR og avdelinger for intern kommunikasjon ønsker å øke bruken av digitale skjermer i løpet av 2019.

Når de rulles ut ordentlig, hjelper infoskjermer selskaper med å selg flere produkter og tjenester ved å engasjere kundene sine.  Innholdet kan også gjøres mer relevant for målgruppen og komplimere den eksisterende markedsføringsinnsats online.

Et godt eksempel hvor datadrevet innhold kan være gull verdt er dersom du driver en butikkjede - med ukentlige eller dagsbaserte kampanjer. Den enkelte butikk slipper å huske på å oppdatere med rikitg kampanjeinfo, eller henge opp plakater, alt blir styrt sentralt og man slipper å plutselig stå i butikk og reklame med et utgått tilbud!

Infoskjermer internt på arbeidsplassen er også et kraftig verktøy for å øke produktivitet og koble ansatte til bedriftens kultur, spesielt når de er fordelt på flere lokasjoner.

Interessert i digital signage? Send oss en epost  så tar vi kontakt for å diskutere dine behov!
exposer
desti

DESTINO as / EXPOSER


Telefon: (+47) 51 62 50 14
Generelle henvendelser: jim@desti.no
Support: support@desti.no
Adresse: Strandgata 117, 4307 Sandnes

desti.no